Fociháló

Új weboldal a kapuháló témájáról. https://kapuhalo.eu

2017. január 30. - Kft Webcom

A most indított új weboldalunk a https://kapuhalo.eu mely a kapuhálók valamennyi válfaját részletesen taglalja. A verseny és amatőr focikapuhálók mellett az ifjúsági labdarúgó kapuhálók, kispályás kapuhálók, mellett a kézilabda vízilabda kapuhálók is fellehetőek.

kapuhalo-fooldal_1.png

A mutatós megjelenés mellett sok érdekes tartalom található az Euroland Kft. által működtetett weboldalon.

#kapuháló #futball #focikapuháló #kéziháló #vízilabda #hokiháló

Új fociháló a magyar labdarugás egén.

A focihálók (szakszerűen futball háló) új generációját hoztuk létre, számos sportszervezet tapasztalatait felhasználva. A hálók rövid élettartamát firtatva, rájöttünk, hogy a hálókötők olcsóságra törekedése miatti zsinórválasztásából ered a rövid kapuháló élettartam. Mivel mi elsősorban zsinór és hevedergyártók vagyunk, a hálógyártó piacon ezért a legjobb zsinórokból font futball kapuhálót is igen jó ár/érték aránnyal tudjuk kínálni.

Lássuk, milyen zsinórszerkezetek állnak rendelkezésünkre.

A szerkezetében legerősebb zsinór a fonatolt zsinór. Ennél a háló alapanyagnál az erős magra, egymást törés nélkül keresztező fonalak adják a legnagyobb szakító szilárdságot és a folyamatos használat okozta sérülésekre ez a zsinór a legkevésbé érzékeny.

A tűfonatolt zsinór a fenti tulajdonságok 80%-át mondhatja magáénak. Ebben a zsinórban a fonalszálakban hurkok vannak, amik valamennyivel nagyobb nyúlást és kisebb szakítóerőt.b

A sodrott kötelekből készült focikapuháló a legerősebb ugyan, de a három pászmából, csak az egyik megsérül, máris 33%-al csökken a szakítószilárdság.

A kötött zsinórok a leggyengébb hálók alapanyagai.

A méreteket illetően az alábbi táblázatok segítenek eligazodni:hordozhato-kapuhalo_1.png                                         Hordozható focikapuháló méretek és színek

A talajhüvelyes futballhálók az alábbi méretek szerint rendelhetőek:

talajhuvelyes-kapuhalo.png

A labdatartó háló olyan jól néz ki, hogy akár ruhakiegészítőként is megteszi :)

p1060006_labdatarto_halo.jpg

 

Ezekről a hálókról bővebben olvashat az Euroland Kft. céges oldalunkon és a futball-halo.blog.hu/

valamint a futball-halo.blog.hu blogunkon.